wrapper

Стрічка новин

Has no content to show!

НАГРАДА НАШЛА ГЕРОЯ

В двухтысячных возле главпочтамта сидел такой разбитной дедок и продавал антисемитскую литературу, не брезговал и Майн Кампфом, Протоколами сионских мудрецов и другой нацистской литературой и символикой. Я как коллекционер подобных опусов частенько к нему наведывался. Меня он воспринимал как неофита и возможного адепта; частенько поучал и рассказывал "страшные тайны" и о мировом правительстве, жидомасонском заговоре, кровавых еврейских обрядах с жертвоприношениями христианских младенцев. Такой себе тихопомешаный дедок.


Позднее я узнал,что он автор части из этих книг. Потом я переместился на Петровку (никогда не думал, что она названа в честь пламенного революционера Петровского) и дедок как то затерялся. Каково же было моё удивление, когда я узнал, что мой антисионистский гуру, пассионарных противостояния мировому жидомасонству оказывается "великим державним діячем" —« … за видатні та особливі заслуги в утвердженні суверенітету та незалежності України, консолідації українського суспільства, розвитку демократії, соціально-економічних та політичних реформ, відстоюванні конституційних прав і свобод людини і громадянина» кавалером одной із найвищих державних нагород ,ордена Свободи.

І все ж, у цьому контексті, мені спадає на думку нашумілий роман Ліни Костенко «Записки українського самашедшого». Є там, зокрема, такі рядки: «…У нас є два крени в неістину. Одні запевняють, що український народ найкращий, історія – найгероїчніша. Що у нас трипільці глечики ліпили, коли в Єгипті ще пірамід не стояло, танцювали триколійний гопак, коли у москалів ще й гармошки не було! А мова солов’їна і така пра-прадавня, що походить мало не від ханаанської. Та й узагалі, все і всі походять від України. Навіть Іспанія це, по суті Жупанія, від слова жупан… Етимологія України – «украна», бо украдена в Індії, перенесена через гори і гепнута тут. Градус національного пафосу вказує на гарячку. А інші вправляються в протилежному. Нації ще нема, є недолугий етнос. Гетьмани його – запроданці, письменники – пристосуванці, культура неповноцінна, психологія рабська, національної гідності нуль… Мабуть, чогось такого подібного в цілому світі немає. Мова солов’їна, а тьохкають чортзна-що… 
Манія величі – це хвороба. Комплекс меншовартості – теж хвороба. Тільки ще гірша…»

Я дуже добре пам'ятаю,як він розповідав про Ісуса, що він гуцул з Карпат.

За такие великие открытия в истории, политологии, конспирологии ордена Свободы явно маловато...

Предлагаю сразу номинировать этот шедевр на нобелевскую премию причём в разных номинациях: мира, литературы,истории, а также физики, биологии и медицины. Уверен — получит все.А то что-то многовато там жидов развелось. А премия ЮНЕСКО пусть сдохнет от зависти!

P.s.Недавно попалась забавная книженка — Как управлять вселенной, чтобы не догадывались санитары — автор случайно не он?

Фото Александра Сусленского.

Фото Александра Сусленского.

Фото Александра Сусленского.

Фото Александра Сусленского.

Фото Александра Сусленского.

 

Прокоментувати:

Поділись посиланням на цей сайт!

Про нас

Всеукраїнська єврейська рада була створена в 1988 році. За роки існування ради було засновано шість фондів та  чотири виставки. Встановлено три пам'ятники та сім меморіальних дошок. Випущені поштові конверти та марки. Видано декілька десятків книг та видається газета "Єврейські вісті"

(044) 286-39-61

Асоціації

Зустрічі з ветеранами — кожного другого вівторка.
 Зустрічі проводяться кожної останньої п’ятниці ...
Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Green Red Radian
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family